• UTF-8 test (glass.utf8)

From Rob Swindell@1:103/705 to All on Sun Jul 7 15:39:14 2019
    .[VEnglish: I can eat glass and it doesn't hurt me.Anglo-Saxon: Ic mag glas eotan ond hit ne hearmia? me.Quebecois: J'peux bouffer d'la vitre, ca m'fa pas mal.Spanish: Puedo comer vidrio, no me hace dano.Icelandic: Eg get bor?a? gler, ?a? mei?ir mig ekki.Polish: Mog? je?? szk?o i mi nie szkodzi.Czech: Mohu jist sklo, neubli?i mi.Turkish: Cam yiyebilirim, bana zarar? dokunmaz.Greek: Mpopn va 0an opaouEva rua?ia xnpio va paon TipoTa.Russian: ? ???? ???? ??????, ??? ??? ?? ??????.Armenian: ????? ????? ????? ? ???? ????????? ??????Georgian: ????? ???? ?? ??? ??????.Hindi: ??? ???? ?? ???? ???, ???? ?? ?? ??? ???? ???? ????.Arabic: ??? ???? ??? ??? ?????? ? ??? ?? ??????.Hebrew: ??? ???? ????? ?????? ??? ?? ???? ??.Vietnamese: Toi co th? ?n th?y tinh ma khong h?i gi.Chinese: ????????????Japanese: ?????????????????? ???????Korean: ?? ??? ?? ? ???. ??? ?? ? ???
    digital man

Synchronet/BBS Terminology Definition #53:
    PETSCII = PET Standard Code of Information Interchange (a.k.a. CBM ASCII) Norco, CA WX: 79.0!F, 54.0% humidity, 14 mph ESE wind, 0.00 inches rain/24hrs --- SBBSecho 3.07-Linux
    * Origin: Vertrauen - [vert/cvs/bbs].synchro.net (1:103/705)